2011. június 25., szombat

Egyedül




Na most nem nagyon tudom, hol vagyok. Valahol az Empire State Building alatt, mert bár írja a térkép, hogy itt van, én nem látom (később persze megtaláltam, de lentről pont ugyanolyan mint az összes többi 153 csillió felhőkarcoló--- Pont ilyen:

de aztán csak megtaláltam :)Amúgy érdekes, hogy bár messzebb vagyok, mint eddig valaha, mégsem érzem, hogy egy óceán van köztem és köztetek. Londonban néha voltak olyan ,,messzire mentél" pillanataim. Itt nincs. Nem érzem idegennek, de ismerősnek sem. Leginkább semmit sem érzek.
Ma egész nap egyedül mászkálok. Most éppen itt csücsülök egy kocsmában a Fifth Av és a 33th St sarkán. Kaptam egy egészen érdekes jegeskávét. Ha jól látom egy BudLight (sör) pohár van csurig kb 3 deci kávéval, abban úszik pár jég és ehhez kaptam egy kis pohár tejet.
Nem cifrázta a lány, de nem is kell, mert finom a kávé.
Jah még nem is mondtam, hogy itt Amerikában iszonyú jó kávét főznek. Mindenhol! Otthon egy ilyen kis kopott kocsmától, egy ilyen koszos kis utcában, nem várná az ember, hogy ennyire jó kávéhoz juthat. meg végre egy hely, ahol nem légkondi van, hanem ventilátor a plafonon. Kicsit olyan Casablanca fílingje van a helynek... a bejáratnál ülök, feketék rohangálnak ki-be, fújja a hajamat a ventilátor szele, a tévében tenisz meccs, háttérben zene és idős férfiak beszélgetése... úgy az egész hely olyan.
Szóval kellemes, az idő szép, az emberek kedvesek és én azt csinálom, amiben jó vagyok és amit szeretek: világot látok, tapasztalok :)

Ma a Barnes and Noble-ben egy lány megkérdezte tőlem, hogy designer vagyok-e. Mondtam neki, hogy nem, erre ő, hogy ,,okay, de a hajad pretty". Aztán a Forever 21 egyik pénztárosa (egy lány, akinek elálló fülei, furcsán fakó narancsos haja és valószerűtlenül nagy szemei vannak, de aki mégis az egyik legszebb ember akit valaha láttam) kérdezte, hogy honnan jöttem, ugye nem new yorki vagyok? Mondtam, hogy Európa, Magyarország. Erre ő mosolyogva, hogy obvious.
Amúgy tényleg eléggé kilógok itt a sorból. A normális itt, az ha valaki néger, kínai, arab, indiai, stb és ezek keverve mindennel. Szimpla ,,fehér embert" nem sokat látok, de persze van, csak a legtöbb (aki nem turista) elég furcsa... hogy is mondjam... olyan betegek és gyengének tűnnek. Hártya-hóka bőr meg görbe hát. Persze vannak szép emberek csak nekem ez tűnt fel.
Szóval a lényeg, hogy most kimondom: én itt szépnek számítok és ami a legdurvább, hogy sokan meg is néznek :)
Lehet itt kellene maradnom? Nem-nem


3 megjegyzés:

  1. Szabiii, nagyon joo ezt olvasni és végre látni rólad egy képet, mert eddig nem voltam 100%ig biztos benne, hogy épségben megérkeztél! :D Látom kivagy virulva és nahát, egy új táska??? :P :P :P Mondtam Krisznek a minap, hogy hozhatnál egy sajtburgert a mekiből h megízleljem a tengerentuli meki izet, h ugyanolyan-e? (probald ki a kedvemert kerlek :D) de nemhiszem h tulélné a repülöutat :D
    Folytasd a blogolast, mert tok jo olvasniii:) PUSZIIII

    VálaszTörlés
  2. Európában is szép vagy, igazán elhihetnéd. Szerintem a fhransziák is csípni fognak. :D
    Fölmentél az Empire tetejébe?

    VálaszTörlés
  3. uhh Eszti a mekis kajában nem vagyok biztos... van itt egy olyan szabály, hogy nem tesznek a kajába sót, hanem te sózod. szóval én az első hétvégémen nagy vidoran vetettem rá magam egy hamburgerre, de aztán annál csalódottabban tettem is le róla. de azért majd ki próbálom, hogy lásd mennyi áldozatra vagyok képes miattad :)

    Lilla, olyan aranyos vagy :) a fhranszia ifjak engem csak akkor érdekelnek, ha van egy szőlőföldjük és a kezükben sajt. na akkor majd mondom, hogy "Voulez-vous coucher avec moi ce soir?" (ha így írják, de mindegy is mert tudod milyen ferge------teges a kiejtésem)
    Még nem voltam fent az ESB tetején, de holnap megyünk A-val :)

    VálaszTörlés